Tellow

6 reviews
Type bedrijf | Boekhouding

Over Tellow

Tellow is een boekhoudprogramma uitsluitend voor ZZP'ers. De software is gebruiksvriendelijk en de interface ziet er goed uitnodigend uit. Dit maakt het dat het 'leuker' wordt om de administratie te doen. Het leuke is dat het grootste deel door Tellow geautomatiseerd wordt. Denk aan:

 • Je bonnetjes eenvoudig toevoegen via een app. Nooit meer bonnetjes bewaren en kwijtraken!
 • De BTW-aangifte kan automatisch gegenereerd worden. Dit bespaart uren lang administratie die je nu aan de zaak kunt besteden.
 • Altijd inzicht of facturen betaald zijn of niet.

Voor ZZP'ers met heel weinig facturen is Tellow misschien wel de goedkoopste oplossing. Je betaalt namelijk een maandbedrag van maar 5 euro per maand en dan 29 cent per factuur of bon.

Boekhouding+
 • BTW aangifte
 • BTW overzicht
 • BTW verlegd factureren
 • Mobiele app
 • Scan & herken
 • UBL ready
 • Volautomatische bankkoppelingen

Prijzen & Pakketten

Startprijs

€ 5.29 per maand
 • Mobiele app
 • BTW overzicht
 • Facturen
 • Bankkoppeling

Gratis Tellow proefperiode

90 dagen lang kun je gratis gebruik maken van de boekhoud software van Tellow. Gedurende deze 3 maanden kun je alle functies onbeperkt gebruiken om te ervaren hoe het is. 3 maanden is wel zo fijn omdat dit precies een kwartaal is, je kunt dus ook ervaren hoe het is om op deze manier een BTW-aangifte te genereren.

Na deze 90 dagen moet je beslissen of je betaald gebruik wilt gaan maken van Tellow. Een groot voordeel is dat de prijs zich aanpast aan de drukte van jouw bedrijf. Heb je dus een rustige maand? Dan betaal je ook minder omdat er minder facturen zijn.

Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Onze beoordeling van Tellow

Tellow ziet er heel mooi uit. De interface is heel duidelijk en echt van deze tijd. Daarbij is de prijs ook heel gunstig voor ZZP'ers. Met name voor zzp'ers die niet veel facturen hoeven te verwerken of groeiende startende ondernemingen is dit prijsmodel heel gunstig.

Als je vragen hebt is er een hele kennisbank waar je gericht kunt zoeken naar gepaste oplossingen. Iedere functie wordt wel uitgelegd zodat je niet hoeft te wachten op de klantenservice. Kom je er echt niet uit? Dan staan ze wel altijd paraat om jou verder te helpen met het probleem. Tellow is dus een prima keuze en de moeite waard om te proberen.

Grootste voordelen
1
Gebruiksgemak
2
Kosten
Grootste nadelen
1
Uitbreidingsmoglijkheden
2
Externe koppelingen

Onze beoordeling van Tellow

8.0
Installatie
Gebruiksgemak
Gratis proefperiode
Kosten
Speaker

Wat mensen zeggen over
Tellow

7.5
Aart
17-05-19

Uitstekende software. Als consultant met langdurige opdrachten hoef ik niet zoveel facturen te sturen. De administratie is dan ook redelijk klein. Het prijsmodel van tellow is dus gunstiger dan grotere vaste bedragen van de alternatieven.

Gebruiksgemak
Kosten
7.3
José
17-05-19

Het fijne van Tellow is dat je prijs zich aanpast aan de hoeveelheid facturen die je inboekt. Ben je seizoensgebonden zoals ik, dan is dit onder de streep voordeliger voor mij.

Gebruiksgemak
Kosten
7.2
R. Masser
17-05-19

Prima software niks op aan te merken. Wordt wel duurder naarmate je meer facturen vestuurt.

Gebruiksgemak

Deel zelf jouw ervaring met Tellow

Heb jij een ervaring die je wilt delen met andere mensen? Laat zien wat de plus- en minpunten zijn van Tellow zodat andere zoekende mensen een betere keuze kunnen maken.

Writing
5,0

Positieve kwaliteiten

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Negatieve kwaliteiten

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Veel gestelde vragen (FAQ)

Chat

Kan ik Tellow op elk device gebruiken?

De software is altijd te gebruiken in de browser. Ook bieden zij een app aan voor zowel iOS (v.a. versie 10.0) devices en Android (v.a. versie 4.4) telefoons

Chat

Is tellow alleen voor zzp'ers?

Ja. De ontwikkelaars hebben deze boekhoudsoftware speciaal ontwikkeld voor zpp'ers. Als je een andere bedrijfsvorm hebt zijn er andere boekhoudprogramma's als oplossing.

Money box

Gratis Tellow proberen?

ZZP'er en opzoek naar een effectieve en eenvoudige boekhoud oplossing? Probeer Tellow! Een gebruiksvriendelijk online boekhoudprogramma. Probeer het zelf gratis uit!

Gratis proefperiode