Librarian

VPN Software

Ben je op zoek naar een VPN? Je bent niet de enige! Er zijn erg veel VPN aanbieders in de markt met verschillende mogelijkheden en prijzen, waardoor het lastig is om snel een keuze te kunnen maken. Op deze pagina vind je de meest gebruikte VPN aanbieders en kan je snel kijken welke aanbieder het beste past bij jouw wensen.

Filter keuzes
Filter keuzes
×

Type bedrijf

Functies

Type bedrijf

Functies

1
resultaten
Sorteren op:
NordVPN Logo
(0 reviews)

NordVPN

  • CheckboxBetrouwbare, gerenommeerde VPN a...
  • CheckboxGoede prijs-kwaliteit, alles in ...
  • CheckboxGroot server aanbod met 5500+ se...
€2,97 p/m Gratis trial: 30 dagen
Bookmark star
Niet zeker wat je moet kiezen? Bekijk de top 5 meest gekozen bedrijven, dan zit je altijd goed! Bekijk top 5

Te vergelijken:

Vergelijk
Man Working on deadline

Waarom heb je een VPN nodig?

Anoniem internetten

De VPN zorgt ervoor dat jouw persoonlijke IP adres moeilijk traceerbaar is. De connectie die je normaal legt met de server van de website die je bezoekt wordt nu eerst gelegd met een server van de VPN aanbieder. Deze server zorgt ervoor dat deze connectie versleuteld is en dat jouw IP adres verborgen blijft. De website die je wilde bezoeken ziet nu niet meer het IP adres van jouw persoonlijke apparaat.

Regionale blokkades omzeilen

Met een VPN kan je een website bezoeken via een VPN-server in een ander land. Hierdoor kan je het aanbod van een streamingsdienst in een ander land krijgen. Als je in het buitenland bent, kan je hetzelfde doen met een Nederlandse VPN-server. Hierdoor kan je bijvoorbeeld uitzending-gemist bekijken.

Overzicht alle bedrijven.

Zijn er ook nadelen bij het gebruik van een VPN?

Vertraging
VPN maakt een roundtrip van jouw computer of telefoon naar de server van de website die je bezoekt een stuk langer. Je moet immers eerst langs de VPN-server. Hierdoor kan vertraging (latency) ontstaan.

Niet volledig anoniem
Ondanks dat jouw IP adres moeilijker traceerbaar is, betekent dit niet dat je volledig anoniem bent. Als je inlogt op een website met jouw eigen naam en email-adres, is de anonimiteit snel verdwenen.

Sorting hand gesture