Lightspeed

2 reviews Schrijf een review
Webshop Software

Over Lightspeed

Als je opzoek bent naar een webshop-, kassa of voorraadsysteem dan ben je Lightspeed waarschijnlijk al wel tegengekomen. Lightspeed is namelijk al meer dan 7 jaar lang actief, een voor de hand liggende keuze als je bijvoorbeeld zelf een (web)winkel wilt starten.

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€49,00 /maand

Gratis trial:

checkJa, 14 dagen

Platformen:

apple logo microsoft logo chrome logo explorer logo safari logo android logo

Instructies:

Webinars, Handboek

Klantenservice:

Email, Chat, Helpdesk, Telefoon

Fucties & Mogelijkheden

Webshop Software

+
 • Aanpasbare Templates
 • Blog pagina
 • CRM systeem
 • Eigen design
 • iDeal
 • Kassa systeem
 • Klantervaringen
 • Template design

Lightspeed reviews

Probeer Lightspeed nu 14 dagen gratis en ervaar hoe snel jij een webshop kunt opzetten. Met persoonlijke hulp en uitgebreid instructie materiaal heb jij binnen no-time een prachtige online webwinkel gebouwd.

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
13/05/19
Circle person

Webshop in een handomdraai

Door: Loes P.

Lightspeed is een keuze die absoluut de moeite waard is om te overwegen. De uitgebreide keuzemogelijkheden om het met andere apps en software programma's te integreren en het gebruiksgemak maken het een veilige keuze om meer dan een degelijke webwinkel te starten. Samen met de klantenservice van Lightspeed en zijn makkelijke interface is het makkelijk om

Green plus
Klantenservice
Green plus
Uitbreidingsmoglijkheden
Green plus
Externe koppelingen

Red minus
Kosten
Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Waarom kiezen voor Lightspeed?

Lightspeed heeft een aantal unieke kwaliteiten:

 1. Gratis service - Lightspeed gelooft in gratis topservice. Zij willen immers ook dat hun klanten goede resultaten boeken. Dat is hét bewijs dat hun software deugt. Bij het opzetten krijg je dus persoonlijke 'onboarding', zoals zij het noemen, zo word je niet meteen in het diepe gegooid.
 2. Uitstekende tutorials - Je kan heel eenvoudig een webshop beginnen zonder programmeerkennis. Maar toch zul je moeten weten hoe het programma werkt waarmee jij alles wilt maken. Lightspeed biedt gratis webinars, demo's en video's waarin uitleg en tips worden gegeven hoe jij het beste hun software kunt toepassen voor optimaal resultaat.
 3. 24/7 support - Staat je webshop ineens offline of heb je andere problemen? Ze bieden gratis 24/7 support zodat problemen snel kunnen worden afgehandeld. De klantenservice is bereikbaar via de chat, telefoon of email.

Eenvoudig integreren met Apps

Lightspeed heeft een eigen app store waarin met een paar klikken op de muis jij jouw favoriete app op jouw webshop kan integreren. Voor veel ondernemers is dit fijn omdat ze bijvoorbeeld zo de boekhouding/administratie kunnen synchroniseren met bijvoorbeeld een webshop van Lightspeed.

Gratis Lightspeed proefperiode

De gratis proefperiode van Lightspeed is 14 dagen. Er zijn alternatieve opties waarbij die langer is, zoals 1 of 3 maanden. Een verklaring voor deze relatief korte gratis proefperiode kan zijn omdat de persoonlijke hulp heel intensief is. Jij bouwt dus ook echt iets in die 14 dagen en zou dan al snel kunnen beoordelen of deze webshop software iets voor jou is.

De software is compatible met 14 verschillende talen. Je bent niet gebonden aan Nederland. Dit is nog een groot voordeel van de gratis proefperiode. Je kunt experimenteren met internationaal verzenden en verschillende valuta.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Chat

Hoe kan ik mijn Lightspeed abonnement opzeggen?

Alle producten van Lightspeed hebben een minimale looptijd van één jaar. Hiervoor kun je het dus niet opzeggen. Je moet je abonnement uiterlijk één maand voor het einde van het loopjaar opzeggen. Dit kan door een bericht te sturen naar billing.nl@lightspeedhq.com.

Chat

Moet ik kennis van programmeren hebben om een webshop te starten met Lightspeed?

Nee. De software die zij bieden is echt click & play. What you see is what you get, en dat maakt het juist zo'n geweldig product. Daarnaast is er een grote kennisbank met (video)tutorials die laten zien hoe het gebruikt moet worden.

Chat

Moet ik zelf een betaalsysteem regelen?

Nee. Lightspeed heeft iDeal ingebouwd in het systeem. Je hoeft dus geen zorgen te maken om betalingen.

Money box

Gratis Lightspeed proberen?

Maak gebruik van de gratis proefperiode van Lightspeed. Ontdek alles binnen 14 dagen en ontvang razendsnelle terugkoppeling van de klantenservice als je ergens niet uitkomt!

Gratis proefperiode