MailChimp

2 reviews
Email Marketing Software

Over MailChimp

MailChimp (al te gebruiken met een compleet gratis account) is al lang in de markt van de email marketing software en inmiddels gegroeid tot een van de marktleiders. De prijzen van de producten zijn in vergelijking met de concurrenten wel iets hoger. Het kost kleine bedrijven tot 2000 contacten in mailingdatabase niks. Ga je richting de 100.000 contacten dan heb je een vanaf prijs van $15.

Dit kan veel lijken maar email marketing software is niet iets waar op bespaard moet worden. Communicatie met (potentiële) klanten is immers een van de belangrijkste bedrijfsprocessen.

Email Marketing Software+
  • A/B test
  • App variant
  • Landing pagina
  • Pop-up formulier
  • Retargeting
  • Vreemde valuta

Prijzen & Pakketten

Free

€ 0.0 per maand
  • 7 marketing channels
  • 1-click automations
  • Marketing CRM
  • Basic templates

Gratis MailChimp account

Ben je een klein bedrijf en heb je niet zoveel features nodig en neem je genoegen met een basis template? Dan is de "Free" optie voldoende. Hebben we het over grotere klantenbestanden en wil je marketing strategieën gaan implementeren in de mailings zoals bijvoorbeeld 'retargeting' of A/B testen. Dan kun je al uit de voeten met 'Essentials'. Ieder duurder pakket biedt weer meer en uitgebreidere opties.

Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Onze beoordeling van MailChimp

Er zijn aardig wat aanbieders van email marketing pakketten. MailChimp is echter al jarenlang actief dit gebied en inmiddels een van de marktleiders binnen deze softwarecategorie. Ze zijn heel serieus betreft de veiligheid tegen hacken. Dit is tegenwoordig vaak in het nieuws met klantenbestanden die 'lekken' en op straat komen te liggen. MailChimp biedt dan ook 10% korting voor 3 maanden voor klanten die ervoor kiezen om een 'two factor authentication' te implementeren.

MailChimp heeft zijn zaken op orde en is van alle email marketing programma's een van de beste opties. Het is niet de goedkoopste maar hiervoor krijg je veel gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit voor terug. Daarnaast hebben ze een 24/7 telefonische klantenservice. Bij acute problemen kun je dus altijd terecht met vragen.

Grootste voordelen
1
Klantenservice
2
Gebruiksgemak
Grootste nadelen
1
Kosten

Onze beoordeling van MailChimp

9.0
Installatie
Gebruiksgemak
Gratis proefperiode
Kosten

Deel zelf jouw ervaring met MailChimp

Heb jij al ervaring met MailChimp? Deel hier jouw ervaring met deze software!

Writing
5,0

Positieve kwaliteiten

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Negatieve kwaliteiten

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Veel gestelde vragen (FAQ)

Money box

Gratis MailChimp proberen?

Gratis proefperiode