MailChimp

2 reviews Schrijf een review
Email Marketing Software

Over MailChimp

MailChimp is al lang in de markt van de email marketing software en inmiddels gegroeid tot een van de marktleiders. Het kost kleine bedrijven tot 2000 contacten in de mailing database niks. Ga je richting de 100.000 contacten dan heb je een vanaf prijs van $15. Dit kan lijkt duur maar email marketing software is niet iets waar op bespaard moet worden. Communicatie met (potentiële) klanten is immers een van de belangrijkste bedrijfsprocessen.

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€0,00 /maand

Gratis trial:

Platformen:

apple logo microsoft logo chrome logo explorer logo safari logo android logo

Instructies:

Handboek

Klantenservice:

Email, Helpdesk

Fucties & Mogelijkheden

Email Marketing Software

+
  • A/B test
  • App variant
  • Landing pagina
  • Pop-up formulier
  • Retargeting
  • Vreemde valuta

MailChimp reviews

Heb jij al ervaring met MailChimp? Deel hier jouw ervaring met deze software!

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
17/10/19
Circle person

MailChimp overzichtelijk en degelijk

Door: Tim Verhof

Er zijn aardig wat aanbieders van email marketing pakketten. MailChimp is echter al jarenlang actief dit gebied en inmiddels een van de marktleiders binnen deze softwarecategorie. Ze zijn heel serieus betreft de veiligheid tegen hacken. Dit is tegenwoordig vaak in het nieuws met klantenbestanden die 'lekken' en op straat komen te liggen. MailChimp biedt dan ook 10% korting voor 3 maanden voor klanten die ervoor kiezen om een 'two factor authentication' te implementeren. MailChimp heeft zijn zaken op orde en is van alle email marketing programma's een van de beste opties. Het is niet de goedkoopste maar hiervoor krijg je veel gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit voor terug. Daarnaast hebben ze een 24/7 telefonische klantenservice. Bij acute problemen kun je dus altijd terecht met vragen.

Green plus
Klantenservice
Green plus
Gebruiksgemak

Red minus
Kosten
Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Vergelijkbare aanbieders

Waarom kiezen voor MailChimp?

MailChimp is meer dan alleen een mailing programma. Het is een all-in-one marketing platform. Het brengt de data van de doelgroep en marketing middelen samen zodat jij als bedrijf sneller inzichtelijk hebt hoe doelen bereikt kunnen worden. Marketing kan worden uitgevoerd door middel van mailings, social media, landing pages, postcards en meer, allemaal vanaf het MailChimp platform!

Gratis MailChimp account

Ben je een klein bedrijf en heb je niet zoveel features nodig en neem je genoegen met een basis template? Dan is de "Free" optie voldoende. Hebben we het over grotere klantenbestanden en wil je marketing strategieën gaan implementeren in de mailings zoals bijvoorbeeld 'retargeting' of A/B testen. Dan kun je al uit de voeten met 'Essentials'. Ieder duurder pakket biedt weer meer en uitgebreidere opties.