routevision

2 reviews
Rittenregistratie

Over Routevision

Routevision is een rittenregistratie systeem voor voertuigen. Het bedrijf maakt het eenvoudig om voor ZZP'ers en MKB bedrijven kilometers te registreren. Dit gebeurt door een speciaal ontwikkeld geavanceerd tracking systeem. Alles wordt geregistreerd op basis van het Keurmerk RRS. Waarom kiezen voor routevision? Het biedt de mogelijkheid om een efficiënter wagenpark te creëren en biedt bewijs voor de belastingdienst.

Rittenregistratie+

Prijzen & Pakketten

Basis

€ 3.75 per maand
  • Rittenregistratie
  • Kilometerregistratie
  • Track & Trace systeem
  • Voertuigvolgsysteem

Gratis Routevision proefperiode

Het is onduidelijk of er een gratis proefperiode is bij routevision. Op de website staat wel dat het al mogelijk is vanaf €3,95 per maand. Je kunt een persoonlijke offerte aanvragen en een persoonlijke prijs krijgen op basis van jouw wensen.

Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Onze beoordeling van routevision

De service die RouteVision biedt is vrij simpel en eenvoudig te begrijpen. Toch kan zoiets een ontzettende waarde brengen aan een bedrijf. De reviews van mensen elders op het internet zijn lovend. Zo scoort RouteVision een 'uitstekend' bij Trustpilot. Men is vooral tevreden over de service en het installatieproces. Het is namelijk heel makkelijk geïnstalleerd. Of het nu gaat om één voertuig of een heel wagenpark.

Ben je dus opzoek naar een rittenregistratie systeem? Dan is RouteVision wel één van de beste keuzes die je hierin kunt maken. Ze zijn namelijk echt expert op dit gebied. Daarom kun je ook top of the bill kwaliteit verwachten.

Grootste voordelen
1
Uitbreidingsmoglijkheden
2
Gebruiksgemak
Grootste nadelen
1
Externe koppelingen

Onze beoordeling van routevision

8.7
Installatie
Gebruiksgemak
Gratis proefperiode
Kosten

Deel zelf jouw ervaring met routevision

Heb jij ervaring met het tracking systeem van routevision? Laat andere weten waarom ze wel of niet voor dit rittenregistratie systeem moeten kiezen.

Writing
5,0

Positieve kwaliteiten

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Negatieve kwaliteiten

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Veel gestelde vragen (FAQ)

Money box

Gratis routevision proberen?

Ritten registreren en koppelen aan jouw administratie? Probeer Routevision gratis uit en ervaar hoe het is om nooit meer tankbonnetjes in te scannen.

Gratis proefperiode