Routevision

3 reviews Schrijf een review
Rittenregistratie

Over Routevision

Routevision is een rittenregistratie systeem voor voertuigen. Het bedrijf maakt het eenvoudig om voor ZZP'ers en MKB bedrijven kilometers te registreren. Dit gebeurt door een speciaal ontwikkeld geavanceerd tracking systeem. Alles wordt geregistreerd op basis van het Keurmerk RRS. Waarom kiezen voor routevision? Het biedt de mogelijkheid om een efficiënter wagenpark te creëren en biedt bewijs voor de belastingdienst.

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€3,75 /maand

Gratis trial:

Platformen:

chrome logo explorer logo safari logo

Instructies:

Handboek

Klantenservice:

Email, Helpdesk

Fucties & Mogelijkheden

Rittenregistratie

+

Routevision reviews

Heb jij ervaring met het tracking systeem van routevision? Laat andere weten waarom ze wel of niet voor dit rittenregistratie systeem moeten kiezen.

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
14/05/19
Circle person

Efficiënt programma

Door: Joeri Beekman

Gebruik Routevision al jaren, bespaart een hoop administratieve tijd en biedt veel duidelijkheid. Kostbare uren bespaar ik hiermee die het geld dubbel en dwars waard zijn.

Green plus
Uitbreidingsmoglijkheden
Green plus
Gebruiksgemak

Red minus
Externe koppelingen
Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Vergelijkbare aanbieders

Waarom routevision kiezen?

De service die RouteVision biedt is vrij simpel en eenvoudig te begrijpen. Toch kan zoiets een ontzettende waarde brengen aan een bedrijf. De reviews van mensen elders op het internet zijn lovend. Zo scoort RouteVision een 'uitstekend' bij Trustpilot. Men is vooral tevreden over de service en het installatieproces. Het is namelijk heel makkelijk geïnstalleerd. Of het nu gaat om één voertuig of een heel wagenpark.

Ben je dus opzoek naar een rittenregistratie systeem? Dan is RouteVision wel één van de beste keuzes die je hierin kunt maken. Ze zijn namelijk echt expert op dit gebied. Daarom kun je ook top of the bill kwaliteit verwachten.

Gratis Routevision proefperiode

Het is onduidelijk of er een gratis proefperiode is bij routevision. Op de website staat wel dat het al mogelijk is vanaf €3,95 per maand. Je kunt een persoonlijke offerte aanvragen en een persoonlijke prijs krijgen op basis van jouw wensen.