Sticky Password

3 reviews Schrijf een review
Wachtwoordmanager

Over Sticky Password

Sticky Password is een wachtwoord manager die wereldwijd bekend is. Deze doet alles wat je van een password manager verwacht en is relatief laag in prijs vergeleken met zijn concurrenten. De Local WiFi sync. is een industry leading concept. Dit betekent dat wachtwoorden alleen gesynchroniseerd worden wanneer er contact is met jouw eigen wifi netwerk. Zo verlaat het nooit jouw apparaten. Sticky Password hoort wel thuis in het rijtje van meest innoverende en meest veilige wachtwoord managers.

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€0,00 /maand

Gratis trial:

checkJa, 30 dagen

Platformen:

apple logo microsoft logo chrome logo explorer logo safari logo android logo

Instructies:

Handboek

Klantenservice:

Email, Helpdesk

Fucties & Mogelijkheden

Wachtwoordmanager

+
  • Browser extension
  • Meerdere gebruikers
  • Mobiele app/extensie
  • Wachtwoord generator

Sticky Password reviews

Heb jij Sticky Password gebruikt? Deel jouw ervaring met andere en laat zien wat de voor- en nadelen zijn van deze wachtwoord manager.

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
16/05/19
Circle person

Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Door: Toon

Gebruik al jaar en dag deze wachtwoord manager, nooit problemen mee gehad en altijd tevreden.

Green plus
Externe koppelingen
Green plus
Kosten

Red minus
Klantenservice
Red minus
Uitbreidingsmoglijkheden
Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Waarom kiezen voor StickyPassword?

De software is van top kwaliteit en is echt een van de goedkoopste. De synchronisatie tussen de verschillende devices ongeacht het besturingssysteem werkt heel goed. De interface ziet er niet geweldig uit maar het werkt naar behoren. Ook is de optie om toegang voor een 'lifetime' te krijgen ideaal. Dit zie je bijna nergens anders terug.

Een nadeel is dat er niet zoveel pakketten zijn. Als particulier is het een uitstekende optie, echter is het als een bedrijf zijnde met veel werknemers misschien beter om te kiezen voor een wachtwoord manager met een duidelijkere interface en meer diverse pakketten.

Gratis Sticky Password proefperiode

Sticky Password biedt een volledig gratis versie aan van zijn software. De mogelijkheden zijn hiermee wel beperkt. Zo synchroniseert deze niet met andere apparaten, kun je geen wachtwoorden delen en wordt er ook geen backup gemaakt van jouw wachtwoorden. Je krijgt ook 30 dagen gratis de premium variant als je kiest voor de gratis versie.

De premium biedt alle functies en bovendien de mogelijkheid om voor een 'lifetime' te betalen. Dan hoef je dus echt maar eenmalig te betalen voor de software waarbij je ook toekomstige updates kunt downloaden. Dit wordt bij geen enkele andere password manager aangeboden. Bevalt het niet? Dan hanteren zij een '30-day money back guarantee'.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Chat

Is StickyPassword veilig?

Sticky password gebruikt een AES-256 encryptie om wachtwoorden te beveiligen. Daarnaast is er ook nog een 2-factor authentication. Dit betekent dat je nog een master password moet invoeren. Dit wachtwoord wordt nergens opgeslagen, het zit alleen in de gebruiker's hoofd. Bovendien is de software ontwikkeld door de makers van AVG antivirus software. Zij weten dus wel hoe je software veilig moet maken en houden.

Chat

Kan ik StickyPassword op al mijn devices gebruiken?

Ja. Stickypassword synchroniseert alle wachtwoorden naar één centrale plek die vanaf al jouw devices toegankelijk zijn. Of je nu een Android tablet hebt en een macbook als computer maakt niet uit.

Money box

Gratis Sticky Password proberen?

Opzoek naar een veilige encryptie van al jouw wachtwoorden? Probeer gratis Sticky Password uit en ervaar hoe het is om nooit meer naar wachtwoorden te hoeven zoeken.

Gratis proefperiode