SE Ranking

2 reviews Schrijf een review
SEO tools

SE Ranking

SE Ranking is een helder vormgegeven en geavanceerde alles-in-één SEO tool. Elke denkbare taak of analyse die je kunt uitvoeren op het gebied van SEO biedt dit deze tool. Wereldwijd zijn er meer dan 25.000 bedrijven die gebruik maken van deze software. Waar SE Ranking zich onderscheidt van vergelijkbare alles-in-één SEO tools is dat het een oplossing biedt voor zowel de kleine onderneming tegen een laag tarief tot aan de grote agencies. Daarnaast biedt het zijn services aanzienlijk goedkoper.

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€29,00 /maand

Gratis trial:

checkJa, 14 dagen

Platformen:

chrome logo explorer logo safari logo

Instructies:

Webinars, Podcast, Handboek

Klantenservice:

Email, Helpdesk

Fucties & Mogelijkheden

SEO tools

+
 • (Back)Link Analyse
 • Concurrentie Analyse
 • Content Management
 • Dashboard
 • Google Analytics Integratie
 • Keyword Tracking
 • Locatiegebonden/Landen
 • Meerdere Websites
 • Mobile Search Tracking
 • On-Page Analyse
 • Rank Tracking
 • Rapportages
 • Social Media Analyse
 • Verschillende Gebruikers

SE Ranking reviews

Zelf ervaring met SERanking? Deel met de lezers wat deze SEO tool voor jou heeft betekend.

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
17/03/20
Circle person

SE Ranking

Door: Willem

Kan de volledige seo strategie bijhouden dankzij de software van SE Ranking. Het is met name handig om de concurrentie te analyseren hun linkprofielen te bekijken. Wij vinden linkbuilden namelijk een van de meest lastige facetten van de zoekmachine optimalisatie.

Green plus
Gebruiksgemak
Green plus
Kosten

Red minus
Uitbreidingsmoglijkheden
Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Vergelijkbare aanbieders

Voor wie is SE Ranking

SE Ranking is misschien wel de meest toegankelijke SEO tool die er op dit moment is. De duidelijke vormgeving maakt het zeer gebruiksvriendelijk. Of het nu gaat om een zzp’er die zijn eigen website of webshop wilt monitoren of een agency die tientallen klanten heeft, SE Ranking biedt voor elke doelgroep een unieke prijs en oplossing.

Wat is er mogelijk met SE Ranking?

Een alles-in-één SEO tool wil zeggen dat elke denkbare analyse die kan worden uitgevoerd naar een website mogelijk is binnen het pakket. SE Ranking is zo’n bedrijf. Hieronder lees je de mogelijkheden met SE Ranking.

Keyword Suggestion Tool

De software van SE Ranking heeft een database van miljoenen websites een zoekresultaten. Op basis van deze data kan er zeer nauwkeurig suggesties worden gegeven voor zoektermen. Mogelijk zitten hier keywords tussen waar jij als website of bedrijf nog niet aan gedacht hebt, of zijn er mogelijkheden waar er minder concurrentie is. Zo’n keyword suggestion tool kan dus van grote waarde zijn voor marktpositionering of uitbreiding.

Keyword Rank Tracker

Om te kunnen bepalen welke zoekwoorden van grote waarde zijn voor een website is data nodig van dag tot dag. Elke dag worden er automatisch rapportages gemaakt door SE Ranking om inzicht te geven in de posities van zoekwoorden in de zoekresultaten. Ook kun je de posities van concurrenten monitoren. Dit is handig om jouw strategie te bepalen.

On-Page Checker

De On-Page checker van SE Ranking laat zien welke aspecten van jouw website goed zijn of waar verbeter mogelijkheden zijn. Zo geeft het een helder beeld van de technische errors, de inrichting van meta tags en headers, de laadsnelheid van een pagina en de interne links. Dit zijn de basiszaken die op orde moeten zijn om een gezonde website te beheren.

Een van de belangrijkere factoren van een gezond SEO profiel voor een website is het linkprofiel. Met SE Ranking kun je heel eenvoudig zien welke websites naar jou linken. Ook kun je het linkprofiel van concurrenten analyseren.