SEO Powersuite

2 reviews Schrijf een review
SEO tools

Over SEO Powersuite

De SEO Powersuite is een alles-in-één pakket bestaande uit een ranktracker, website auditor, SEO Spyglass en de LinkAssistent. Het is ook mogelijk om een van deze pakketten afzonderlijk te kopen. Met wereldwijd meer dan 500.000 gebruikers is dit een van de meest bekende SEO tools. Ervaringen van andere bedrijven benadrukken met name het gebruiksgemak van het programma. Doordat het makkelijk in gebruik is, zien bedrijven sneller resultaat.

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€0,00 /maand

Platformen:

apple logo microsoft logo

Instructies:

Webinars, Academy, Handboek

Klantenservice:

Email, Helpdesk

Fucties & Mogelijkheden

SEO tools

+
 • (Back)Link Analyse
 • Concurrentie Analyse
 • Content Management
 • Dashboard
 • Google Analytics Integratie
 • Keyword Tracking
 • Locatiegebonden/Landen
 • Meerdere Websites
 • Mobile Search Tracking
 • On-Page Analyse
 • Rank Tracking
 • Rapportages
 • Social Media Analyse
 • Verschillende Gebruikers

SEO Powersuite reviews

Wat vind jij van deze SEO tool? Deel jouw ervaring met SEO Powersuite en help andere de juiste keuze maken.

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
20/03/20
Circle person

Door: Gert Jan

Duidelijk en overzichtelijk. Voor een paar klanten houd ik de SEO progressie bij met SEO Powersuite en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Er zijn alternatieven die er gelikter uitzien maar ik heb het idee dat Powersuite beschikt over geavanceerde en accurate technologie.

Green plus
Externe koppelingen
Green plus
Gebruiksgemak

Red minus
Kosten
Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Vergelijkbare aanbieders

Voor wie is SEO Powersuite?

SEO Powersuite biedt een gratis versie aan en een betaalde ‘Professional’ en ‘Enterprise’. De SEO tool is dus toegankelijk voor zowel de kleine ondernemer/zzp’er als de grotere bedrijven en agencies. Met unlimited crawls en rapportages is dit ook een uitstekende keuze voor als je veel websites van klanten in beheer hebt en moet monitoren. Bevalt het niet? Dan geldt er de ’30-day money-back guarantee’.

Wat is er mogelijk?

SEO Powersuite is een totaaloplossing voor lokale en wereldwijde SEO. De features die je verwacht van een dergelijke tool worden hier aangeboden en omdat het bedrijf al 15 jaar bestaat beschikt het over geavanceerde data processing waardoor er zeer nauwkeurige analyses gemaakt kunnen worden.

Google Adwords & Analytics integratie

Verkrijg de statistieken van concurrentie, zoekvolume, kosten voor clicks, etc. door jouw SEO Powersuite te koppeleen met jouw Google Adwords en Google Analytics. De software kan vervolgens helpen met rapportages en analyses om een betere strategie te vormen.

Keyword research en suggesties

Met de Keyword Research tool van Powersuite kun je onderzoek doen naar zoekwoorden die relevant zijn voor een website. Met 17 verschillende indicatoren kun je weloverwogen keuzes maken als onder andere de moeilijkheidsgraad om te ranken, het zoekvolume en aanhaken op soortgelijke zoekwoorden.

Een groot voordeel van een dergelijke tool is dat je de concurrentie nauw in de gaten kunt houden. Op welke keywords ranken zij goed? Waarom ranken zij hier goed op? Met behulp van andere features van de SEO Powersuite kun je stukje bij beetje een strategie vormen om beter te worden dan de concurrentie.

Daarnaast kun je met de RankTracker in de gaten houden wat de posities zijn van een website die jij in beheer hebt. Ontvang dagelijks updates over de fluctuatie in de posities van keywords.

SEO SpyGlass - Huidige linkstructuur verbeteren

De linkstructuur van een website vormt samen met de html de technische ruggengraat van een website. SpyGlass is één van de twee linktools van SEO Powersuite. Hiermee kun je slechte/kapotte links opschonen en inzichten krijgen over de kwaliteit van backlinks. Het ‘Spy’ gedeelte slaat op het feit dat je de linkstructuur van de concurrentie kunt analyseren.

De SpyGlass is er om dus te analyseren hoe ‘gezond’ jouw huidige linkstructuur is. Met de LinkAssistant gaat het meer om het verkrijgen van nieuwe backlinks en welke methodes hiervoor het meest geschikt zijn.

On-Page Audit

Om hoog in Google te scoren is het van belang dat de basis goed is. Hiervoor is de tool On-Page Audit. Deze checkt alle factoren van jouw website en laat zien in een rapportage wat wel of niet in orde is. Dit gaat van de laadsnelheid van de website en server tot aan het ontbreken van alt tags van een afbeelding.