1Password

5 reviews Schrijf een review
Wachtwoordmanager

Over 1Password

1Password is een van de meest bekende wachtwoord managers. Met deze software kun je eenvoudig cross device jouw wachtwoorden beheren en aanmaken. Door zeer geavanceerde beveiligingstechnologie komen hacks vrijwel niet voor. Jouw wachtwoorden zijn hier veilig en makkelijk toegankelijk vanaf elk type device!

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€2,99 /maand

Gratis trial:

checkJa, 30 dagen

Platformen:

apple logo microsoft logo chrome logo explorer logo safari logo android logo

Instructies:

Webinars, Handboek

Klantenservice:

Email, Helpdesk

Fucties & Mogelijkheden

Wachtwoordmanager

+
  • Browser extension
  • Meerdere gebruikers
  • Mobiele app/extensie
  • Wachtwoorden delen
  • Wachtwoord generator

1Password reviews

Zelf ervaring met 1password? Laat andere mensen weten wat de voor- en nadelen zijn van deze software.

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
13/05/19
Circle person

Wil nooit meer zonder

Door: Charlie T.

Een password manager is tegenwoordig eigenlijk onmisbaar. Ik heb geen bedrijf maar gebruik het persoonlijk. Voor welke webshop of website dan ook, overal kun je snel een wachtwoord genereren (veilig!) en opslaan cross device. Maak je dus iets aan op de laptop? Dan staat dit meteen gesynchroniseerd met je telefoon!

Green plus
Uitbreidingsmoglijkheden
Green plus
Externe koppelingen
Green plus
Gebruiksgemak

Red minus
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
25/03/20
Circle person

Erg tevreden!

Door: Willem

Deze passwordmanager werkt perfect. Ook makkelijk om notities e.d. toe te voegen!

Green plus
Gebruiksgemak

Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Waarom deze wachtwoord manager?

1Password is een centrale omgeving om wachtwoorden te bewaren die te synchroniseren is met je telefoon, tablet en computer. Ook kun je zeer veilige wachtwoorden genereren met dit programma. Wereldwijd gezien is dit een van de grootste en meest bekende password managers. Het bedrijf AgileBits zorgt ervoor dat de encryptie van het hoogste niveau is zodat jij niet hoeft te vrezen voor inbreuk op jouw gegevens. De kans dat jouw gegevens hier worden gestolen zijn kleiner dan dat je ervoor zou kiezen om geen gebruik te maken van dit soort software.

Voor particulier en zakelijk gebruik

Of je nu een bedrijf bent of een particulier maakt niks uit. 1Password biedt oplossingen voor iedereen. De functies zijn voor iedereen hetzelfde. Het is de eerste maand gratis te gebruiken, daarna moet je betalen. Het is een relatief klein bedrag en als je veel wachtwoorden moet bijhouden is het 't geld dubbel en dwars waard.

Alle besturingssystemen

Of je nu een Mac of een Windows hebt of een Android of een iPhone. 1password is compatibel met alle type software en de synchronisatie gaat ook cross device. Als jij een wachtwoord aanmaakt in de 1password app op jouw iPad maar je hebt een windows laptop. Dan is dit geen probleem.

Gratis 1Password proefperiode

De gratis proefperiode die je hebt bij 1Password is 30 dagen. Gedurende deze periode heb jij volledige toegang tot alle features. Je hebt de vrijheid om het op je mobile devices te installeren, op je computer of laptop en gebruik te maken van de synchronisatie. Ook is de in-browser app gratis te gebruiken. Dit is heel handig omdat per website wordt onthouden wat hiervoor jouw wachtwoord is. Dit scheelt ontzettend veel tijd. Probeer 1Password gratis, je zit zeer zeker niet vast aan een automatisch doorlopend programma. Jij bepaalt wanneer en of je wilt betalen.

Conclusie 1Password

1Password is veruit de meest bekende aanbieder van password manager software. De compatibiliteit tussen devices is waanzinnig en de synchronisatie van wachtwoorden loopt vlekkeloos. In de media zijn er geen of zeer sporadisch gevallen van mensen die gehackt zijn. Maar de kans hierop is een op tientallen miljoenen. Je kunt er wel vanuit gaan dat jouw wachtwoorden hier veilig zijn. (Veiliger dan een papieren blaadje in een ladekast).

Veel gestelde vragen (FAQ)

Chat

Kan ik 1password maandelijks opzeggen?

Je kunt er na de gratis trial periode voor kiezen om per maand of per jaar te betalen. Het voordeel van per jaar betalen is dat het iets goedkoper is. Het voordeel van maandelijks betalen is dat je het maandelijks kunt opzeggen.

Chat

Is 1password goed beveiligd?

Ja. 1password heeft het hele proces drie keer encrypted. 1: Je moet inloggen met jouw master password. 2: Er is een secret key, deze staat apart van je password vault. Alleen met deze key kun je de app installeren of op de pc gebruiken. Dit concept wordt als veiliger beschouwd dan een 'two-factor' encryptie. 3: Secure Remote Password, Verifieerd of er een veilige verbinding is (TLS/SSL).

Money box

Gratis 1Password proberen?

Ervaren hoe het is om de meest veilige wachtwoorden te hebben en nooit meer te hoeven onthouden? Probeer de wachtwoord manager van 1Password gratis uit.

Gratis proefperiode