Dashlane

3 reviews Schrijf een review
Wachtwoordmanager

Over Dashlane

Dashlane is een password manager die beveiliging als prioriteit heeft. Met scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke interface is dit een prima keuze om jouw wachtwoorden digitaal te bewaren. Veiliger kan bijna niet.

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€0,00 /maand

Gratis trial:

checkJa, 30 dagen

Platformen:

apple logo microsoft logo chrome logo explorer logo safari logo android logo

Instructies:

Handboek

Klantenservice:

Email

Fucties & Mogelijkheden

Wachtwoordmanager

+
  • Browser extension
  • Meerdere gebruikers
  • Mobiele app/extensie
  • Wachtwoorden delen
  • Wachtwoord generator

Dashlane reviews

Heb jij ervaring met Dashlane? Laat andere weten wat jij vindt van deze password manager!

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
13/05/19
Circle person

Veilig, overzichtelijk en betrouwbaar

Door: Marianne J.

Dashlane is een wachtwoord manager die de beveiliging naar de 'next level' brengt. De VPN verbinding en de formulier herkenning zijn functies die heel veel tijd kan besparen. Zeker voor grotere bedrijven die vaak formulieren invullen of mensen die op zakenreis zijn en beveiligde verbindingen willen hebben is dashlane een uitstekende keuze. Voor mensen die opzoek zijn naar een gratis wachtwoord manager is dashlane ook een redelijke optie. De maximum van 50 wachtwoorden is een beperking. Maar je krijgt wel de feature van het invullen van formulieren. Ook krijg je beveiliging notificaties als bepaalde websites onveilig zijn.

Green plus
Klantenservice
Green plus
Uitbreidingsmoglijkheden

Red minus
Kosten
Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Vergelijkbare aanbieders

Functies van Dashlane

Dashlane is een van de meest innoverende internationale wachtwoord managers. Constant wordt er aan innoverende toepassingen gewerkt zodat de software veilig blijft en makkelijk te gebruiken. Zo kun je met bijvoorbeeld de 'Password Changer' met een paar klikken op de muis honderden wachtwoorden tegelijkertijd veranderen, die dan weer synchroniseren met al jouw apparaten.

De 'Dark Web Monitoring' zorgt ervoor dat jij melding krijgt wanneer er verdachte situaties zich voordoen. Zo weet jij altijd of een website te vertrouwen is of niet. Daarnaast ben je altijd via een VPN verbonden met jouw dashlane account. Dit maakt het veiliger in het geval je bijvoorbeeld met een publieke wifi spot verbonden bent.

Nog een leuke slimme toepassing van dashlane is dit dat het (betaal)formulieren kan herkennen. Zo kun je dus met een druk op de knop je

Dit zijn toepassingen die andere wachtwoord managers over het algemeen niet aanbieden. De prijs is wel een paar euro hoger dan vergelijkbare ontwikkelaars maar het biedt wel nog een extra schepje beveiliging.

Gratis Dashlane proefperiode

Dashlane biedt twee opties aan. Een gratis versie en een betaalde versie. Met de gratis versie kun je tot 50 wachtwoorden opslaan op één device. Je kunt dus niet bijvoorbeeld je telefoon laten synchroniseren met je desktop. Maar voor iemand die alleen zijn telefoon/tablet/laptop gebruikt en niet veel wachtwoorden nodig heeft is dit een uitstekende oplossing.

De premium versie kost €3,33 per maand en wordt betaald per jaar. Dit pakket kun je 30 dagen gratis uitproberen. Na deze periode kun je beslissen of je liever een gratis account wilt of kiest voor de betaalde versie.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Chat

Werkt Dashlane op al mijn devices?

Ja. Dashlane is in staat om cross device te synchroniseren. Als jij dus bijvoorbeeld een Android telefoon hebt en een iPad, dan kun je makkelijk wachtwoorden uitwisselen met elkaar. Het maakt dus niet uit op welk platform je het gebruikt.

Chat

Hoe kan ik Dashlane opzeggen?

Een abonnement van dashlane is heel makkelijk op te zeggen in de web App: app.dashlane.com. Onder het kopje 'My Account'. Officieel moet je een maand van te voren jouw account opzeggen. Maar als je te laat bent kun je tot 30 dagen na de verlenging nog een verzoek indienen om een refund te krijgen.

Money box

Gratis Dashlane proberen?

Maak gebruik van de gratis proefperiode van Dashlane. Ervaar hoe het is om altijd overal met een vingerafdruk toegang te hebben tot je wachtwoorden en de meest veilige wachtwoorden te creëren.

Gratis proefperiode