Roboform

3 reviews Schrijf een review
Wachtwoordmanager

Over Roboform

Roboform is een wachtwoord manager die de functies biedt wat je ervan kunt verwachten. Je kunt er sterke wachtwoorden mee generen en meteen opslaan. Deze kun je vervolgens weer synchroniseren met andere devices. Daarnaast biedt het ook de functie om formulieren in te vullen. Dus als je bijvoorbeeld een online aankoop wilt doen dan kun je met een druk op de knop alle velden automatisch invullen.

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€0,00 /maand

Gratis trial:

checkJa, 30 dagen

Platformen:

apple logo microsoft logo chrome logo explorer logo safari logo android logo

Instructies:

Handboek

Klantenservice:

Email, Helpdesk

Fucties & Mogelijkheden

Wachtwoordmanager

+
  • Browser extension
  • Meerdere gebruikers
  • Mobiele app/extensie
  • Wachtwoorden delen
  • Wachtwoord generator

Roboform reviews

Laat andere mensen weten wat jij vindt van Roboform. Geef aan wat de plus- en minpunten zijn zodat andere beter kunnen inschatten wat zij van deze wachtwoord manager kunnen verwachten.

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
16/05/19
Circle person

Goedkoop en werkt naar behoren

Door: Janni

Prima wachtwoord manager. Vind het vooral fijn dat het wat goedkoper is dan vergelijkbare aanbieders. De functie waarmee ik gemakkelijk wachtwoorden kan delen bevalt mij ook wel.

Green plus
Uitbreidingsmoglijkheden
Green plus
Externe koppelingen
Green plus
Kosten

Red minus
Klantenservice
Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Vergelijkbare aanbieders

Handige toepassingen

Een leuke functie van Roboform is dat je heel makkelijk wachtwoorden kunt delen. Met name voor bedrijven is dit een prettige functie. Zo kun je makkelijk toegang tot bepaalde websites of accounts verlenen aan geselecteerde teams. Niet alle wachtwoord managers beschikken over deze functie.

Conclusie Roboform

Roboform ziet eruit als een degelijke wachtwoord manager. De interface is mooi vormgegeven en laat duidelijk zien hoe de software gebruikt moet worden. Echter biedt roboform heel veel technische uitbreidingen die alleen uitvoerbaar zijn voor mensen die affiniteit hebben met computers en IT. Het is dus een relatief goedkope password manager maar misschien zijn sommige features onnodig ingewikkeld.

Bij vragen kun je makkelijk terecht bij de klantenservice. Er is een online helpdesk die redelijk snel reageert, wel binnen de kantooruren. We zijn nergens tegen gekomen dat er een 24/7 customer support is. Wel is er een kennisbank waarbij veel gestelde vragen en de lastige functies worden uitgelegd.

Als je opzoek bent naar een niet te dure oplossing voor jouw wachtwoorden maar je wilt wel dat ze sterk beveiligd zijn dan is dit een prima keuze. Roboform wordt gebruikt door Fortune 500 bedrijven en beveiliging van data staat daar voorop. Je kunt het overigens 100% gratis installeren om te ervaren of het voor jou werkt.

Gratis Roboform proefperiode

Roboform biedt verschillende opties aan. Je kunt er voor kiezen om gebruik te maken van de volledige gratis versie. Hiermee kun je op één device de software installeren en een onbeperkt aantal wachtwoorden aanmaken. Andere password managers willen nog wel eens een maximum aantal wachtwoorden hebben voor een gratis versie. De invul functie van formulieren bij bijvoorbeeld webwinkels werkt ook met de gratis versie. Het is belangrijk om te weten dat voor de gratis versie van roboform geen backup wordt gemaakt van jouw wachtwoorden.

De premium optie kun je 30 dagen gratis proberen. Hiermee kun je de wachtwoord manager op een onbeperkt aantal devices gebruiken en worden alle wachtwoorden gesynchroniseerd. Er wordt een backup gemaakt van alle wachtwoorden zodat je in ongelukkige gevallen hiertoe nog altijd toegang hebt.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Chat

Kan ik Roboform vertrouwen met mijn wachtwoorden?

Een aantal van de top 500 bedrijven van de wereld maken gebruik van Roboform. Ze maken gebruik van een AES 256 encryptie en als extra beveiliging ook een 2FA (two-factor authentication). Nergens wordt jouw masterpassword opgeslagen. De kans om gehackt te worden is vrijwel verwaarloosbaar.

Chat

Kan ik maandelijks Roboform opzeggen?

Je betaalt per jaar. Het is dus belangrijk om minimaal één maand voor het einde van het jaar jouw abonnement op te zeggen.

Money box

Gratis Roboform proberen?

Genereer de meest veilige wachtwoorden en sla ze op in een drievoudig encrypted wachtwoord vault. Probeer Roboform gratis uit.

Gratis proefperiode