AccOnline

6 reviews
Type bedrijf | Boekhouding

Wat is AccOnline?

Het primaire doel van AccOnline is jou te laten groeien. In tegenstelling tot de meeste andere boekhoudprogramma’s biedt dit bedrijf ook een service aan. Jouw complete administratie wordt uitbesteed. Je kunt eenvoudig je facturen en bonnetjes aanleren en de rest wordt gedaan. Door in te loggen in het systeem heb je altijd online inzicht in jouw administratie.

Het programma is geschikt voor freelancers, zzp’ers en bedrijven tot ongeveer 10 werknemers die willen dat hun boekhouding geheel digitaal wordt uitgevoerd. De mensen die dit voor jou doen zijn ervaren boekhouders of administrateurs die een HBO accountancy of financieel gerelateerde HBO opleiding hebben afgerond.

Dus als je opzoek bent naar een programma waar je behalve het aanleveren van de nodige documenten niks meer wilt doen. Dan is Acconline wellicht een mooie oplossing.

Boekhouding+
 • BTW aangifte
 • BTW overzicht
 • Mobiele app
 • Scan & herken
 • UBL ready
 • Volautomatische bankkoppelingen
 • Vreemde valuta

Prijzen & Pakketten

Acconline Zelf samenstellen

per maand
 • 1-100 facturen
 • Facturen + offertes
 • Personeel administratie
 • Salarisadministratie

Gratis AccOnline proefperiode

Acconline heeft een gratis proefperiode van 2 maanden. Dat wil zeggen dat jij jouw geschikte pakket zelf kunt samenstellen op de prijzen pagina , denk hierbij aan de rechtsvorm, het aantal facturen en eventuele extra opties. Vervolgens kun je dit dan 2 maanden helemaal gratis proberen. Je kunt real-time checken hoe jouw boekhouding in je digitale administratie wordt verwerkt.

Het is geheel vrijblijvend. Je kunt dus na deze twee maanden ook besluiten om niet te kiezen voor Acconline. Kies je er wel voor maar na een paar maanden wil je er toch vanaf, dan is dit ook geen probleem. De opzegperiode is één maand.

Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Onze beoordeling van AccOnline

Er zijn maar weinig aanbieders die de administratie en boekhouding volledig uit handen halen van de gebruiker. Gekeken naar de prijs die je betaalt en naar wat je ervoor terugkrijgt dan is het een mooie deal. Een boekhouder of accountant krijg je nauwelijks voor €59 per maand. De optie om aanvullende diensten te kiezen als personeel- en salarisadministratie, kasboekhouding en inhoudelijk advies maakt het product nog overtuigender.

Bovendien is krijgt het een pluspunt omdat Acconline een telefonische klantenservice biedt en niet zomaar een customer support heeft maar beschikt over werknemers met minimaal een HBO accountancy. Zo kun je er zeker van zijn dat je hier kundig advies kunt verwachten.

Grootste voordelen
1
Klantenservice
2
Gebruiksgemak
Grootste nadelen
1
Uitbreidingsmoglijkheden
2
Kosten

Onze beoordeling van AccOnline

8.7
Installatie
Gebruiksgemak
Gratis proefperiode
Kosten
Speaker

Wat mensen zeggen over
AccOnline

8.0
Marc
28-09-19

Geweldig! Het kost wel een paar centen maar dit haal ik er dik uit in de uren die ik ervoor terugkrijg. Daarnaast ben je ook zeker van een correcte aangifte.

Klantenservice
Externe koppelingen
7.7
Jordy Boenten
28-09-19

Heeft heel veel tijd bespaard die ik nu kan besteden aan het verbeteren van mijn zaak. Aan te raden.

Gebruiksgemak
Kosten
7.7
Jordy Boenten
28-09-19

Heeft heel veel tijd bespaard die ik nu kan besteden aan het verbeteren van mijn zaak. Aan te raden.

Gebruiksgemak
Kosten

Deel zelf jouw ervaring met AccOnline

Writing
5,0

Positieve kwaliteiten

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Negatieve kwaliteiten

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Veel gestelde vragen (FAQ)

Chat

Mijn administratie wordt volledig uitgevoerd, is dit één persoon?

Ja. Jouw administratie wordt uitgevoerd door een ervaren boekhouder die een HBO opleiding in accountancy of financieel gerelateerd heeft afgerond. Dit is jouw vaste aanspreekpunt en is ook telefonisch bereikbaar.

Chat

Kan ik mijn personeelsadministratie ook bijhouden via Acconline?

Hiervoor moet je een aparte module toevoegen. Dit is een van de extra opties die ze aanbieden. Zo kun jij in principe je eigen pakket samenstellen. De personeelsadministratie wordt verzorgd door accon avm. Let wel op dat de kosten hiervoor apart in rekening worden gebracht.

Chat

Is er ook een Acconline App?

Voor je eigen administratie moet je bonnetjes en facturen aanleveren. Daarom is er ook een App bij inbegrepen waardoor je makkelijk en snel jouw bonnetjes en facturen kunt toevoegen aan jouw boekhouding.

Money box

Gratis AccOnline proberen?

AccOnline is anders dan de meeste boekhoudprogramma's. Jij levert de bonnetjes en facturen aan en zij zorgen ervoor dat alle boekhouding wordt uitgevoerd. Probeer het gratis uit.

Gratis proefperiode