AccOnline

7 reviews Schrijf een review
Type bedrijf | Boekhouding

Over AccOnline

AccOnline is een van de weinige digitale boekhoudprogramma's die de administratie volledig uit handen neemt. Vanaf €59 hoef jij alleen facturen aan te leveren en de rest wordt gedaan. Daarnaast heb je met jouw account een duidelijk overzicht in jouw boekhouding op elk gewenst moment.

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€0,00 /maand

Gratis trial:

checkJa, 60 dagen

Platformen:

chrome logo explorer logo safari logo

Instructies:

Handboek

Klantenservice:

Email

Fucties & Mogelijkheden

Boekhouding

+
  • BTW overzicht
  • Mobiele app
  • Scan & herken
  • UBL ready
  • Volautomatische bankkoppelingen
  • Vreemde valuta

AccOnline reviews

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
13/05/19
Circle person

Geen boekhoud kopzorgen

Door: Henry van Loon

Ik wil nooit meer terug. Facturen aanleveren en de rest van de boekhouding wordt gedaan. Af en toe zelf controleren op mijn account van AccOnline, scheelt mij allemaal ontzettend veel tijd die ik nu aan mijn onderneming besteed.

Green plus
Klantenservice
Green plus
Gebruiksgemak

Red minus
Uitbreidingsmoglijkheden
Red minus
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
28/09/19
Circle person

Door: Marc

Geweldig! Het kost wel een paar centen maar dit haal ik er dik uit in de uren die ik ervoor terugkrijg. Daarnaast ben je ook zeker van een correcte aangifte.

Green plus
Klantenservice
Green plus
Externe koppelingen

Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
28/09/19
Circle person

Door: Jordy Boenten

Heeft heel veel tijd bespaard die ik nu kan besteden aan het verbeteren van mijn zaak. Aan te raden.

Green plus
Gebruiksgemak
Green plus
Kosten

Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Vergelijkbare aanbieders

constant contact logo
Constant Contact
logo vpn private internet access
Private Internet Access

Wat is AccOnline?

Het primaire doel van AccOnline is jou te laten groeien. In tegenstelling tot de meeste andere boekhoudprogramma’s biedt dit bedrijf ook een service aan. Jouw complete administratie wordt uitbesteed. Je kunt eenvoudig je facturen en bonnetjes aanleren en de rest wordt gedaan. Door in te loggen in het systeem heb je altijd online inzicht in jouw administratie. Het programma is geschikt voor freelancers, zzp’ers en bedrijven tot ongeveer 10 werknemers die willen dat hun boekhouding geheel digitaal wordt uitgevoerd. De mensen die dit voor jou doen zijn ervaren boekhouders of administrateurs die een HBO accountancy of financieel gerelateerde HBO opleiding hebben afgerond.

Dus als je opzoek bent naar een programma waar je behalve het aanleveren van de nodige documenten niks meer wilt doen. Dan is Acconline wellicht een mooie oplossing.

Boekhouding volledig uit handen

Er zijn maar weinig aanbieders die de administratie en boekhouding volledig uit handen halen van de gebruiker. Gekeken naar de prijs die je betaalt en naar wat je ervoor terugkrijgt dan is het een mooie deal. Een boekhouder of accountant krijg je nauwelijks voor €59 per maand. De optie om aanvullende diensten te kiezen als personeel- en salarisadministratie, kasboekhouding en inhoudelijk advies maakt het product nog overtuigender.

Bovendien is krijgt het een pluspunt omdat Acconline een telefonische klantenservice biedt en niet zomaar een customer support heeft maar beschikt over werknemers met minimaal een HBO accountancy. Zo kun je er zeker van zijn dat je hier kundig advies kunt verwachten.

Gratis AccOnline proefperiode

Acconline heeft een gratis proefperiode van 2 maanden. Dat wil zeggen dat jij jouw geschikte pakket zelf kunt samenstellen op de prijzen pagina , denk hierbij aan de rechtsvorm, het aantal facturen en eventuele extra opties. Vervolgens kun je dit dan 2 maanden helemaal gratis proberen. Je kunt real-time checken hoe jouw boekhouding in je digitale administratie wordt verwerkt.

Het is geheel vrijblijvend. Je kunt dus na deze twee maanden ook besluiten om niet te kiezen voor Acconline. Kies je er wel voor maar na een paar maanden wil je er toch vanaf, dan is dit ook geen probleem. De opzegperiode is één maand.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Chat

Mijn administratie wordt volledig uitgevoerd, is dit één persoon?

Ja. Jouw administratie wordt uitgevoerd door een ervaren boekhouder die een HBO opleiding in accountancy of financieel gerelateerd heeft afgerond. Dit is jouw vaste aanspreekpunt en is ook telefonisch bereikbaar.

Chat

Kan ik mijn personeelsadministratie ook bijhouden via Acconline?

Hiervoor moet je een aparte module toevoegen. Dit is een van de extra opties die ze aanbieden. Zo kun jij in principe je eigen pakket samenstellen. De personeelsadministratie wordt verzorgd door accon avm. Let wel op dat de kosten hiervoor apart in rekening worden gebracht.

Chat

Is er ook een Acconline App?

Voor je eigen administratie moet je bonnetjes en facturen aanleveren. Daarom is er ook een App bij inbegrepen waardoor je makkelijk en snel jouw bonnetjes en facturen kunt toevoegen aan jouw boekhouding.

Money box

Gratis AccOnline proberen?

AccOnline is anders dan de meeste boekhoudprogramma's. Jij levert de bonnetjes en facturen aan en zij zorgen ervoor dat alle boekhouding wordt uitgevoerd. Probeer het gratis uit.

Gratis proefperiode