Ritassist

2 reviews
Rittenregistratie | Branche

Over RitAssist

RitAssist is actief in Nederland als onderdeel van FleetGo Group. Dit is een van de grootste en meest snel groeiende technologiebedrijven in Europa. Vandaag de dag maken toonaangevende bedrijven als onder andere de Rabobank, Van der Valk en DHL gebruik van RitAssist. Dit systeem biedt een totaaloplossing aan bedrijven met een groot aantal auto's of vrachtwagens:

  • Rittenregistratie - Ritten worden geregistreerd volgens de richtlijnen van de belastingdienst. (Keurmerk RRS)
  • Track en Trace- systeem - Altijd inzicht in wat de status van een rit is.
  • Green driving - Hiermee kun je duidelijk inzicht krijgen in het rijgedrag van jouw medewerkers. In één overzicht kun je het brandstofverbruik analyseren en kan het systeem suggesties geven om meer brandstof te besparen.
  • Tacho download - Je kunt de .ddd bestanden downloaden van vrachtauto's en chauffeurspassen.

Het uiteindelijke doel van dit systeem is om alle ritten efficiënter te kunnen laten verlopen om zo op de lange termijn geld te besparen op brandstof én tijd. Een groot voordeel is dat het uren werk bespaart op de administratie. Automatisch worden de gegevens gedownload en hoef je dus nooit meer handmatig ritten uit te zoeken.

Rittenregistratie+

Prijzen & Pakketten

Gratis proef

€ 0.0 per maand
  • Rittenregistratie
  • Track en Trace systeem
  • Green driving
  • Tacho download

Gratis Ritassist proefperiode

Je kunt het systeem voor 30 dagen gratis proberen. De omvang van het aantal voertuigen weten wij niet maar het biedt wel de mogelijkheid om te kijken of dit systeem iets voor jouw bedrijf kan betekenen. Tijdens deze 30 dagen krijg jij volledige toegang tot alle features die het te bieden heeft.

Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Onze beoordeling van Ritassist

Ritassist is wellicht de grootste aanbieder als het gaat om rittenregistratie systemen. Het gaat verder dan alleen een simpel track en trace systeem. Voor bijna ieder logistiek aspect van een bedrijf bieden ze wel een oplossing. Ook is te zien dat grote toonaangevende bedrijven gebruik maken van dit systeem. Op trustpilot is een 'zeer goed' beoordeling terug te vinden en het voldoet aan het RRS keurmerk zodat het gekoppeld kan worden aan de belastingdienst.

We kunnen alleen helaas niks zeggen over de prijs. Dit is volledig afhankelijk van de hoeveelheid voertuigen en personeelsleden van het bedrijf. Je kunt wel heel eenvoudig een offerte aanvragen.

Grootste voordelen
1
Klantenservice
2
Uitbreidingsmoglijkheden
3
Gebruiksgemak
Grootste nadelen
1
Kosten

Onze beoordeling van Ritassist

9.0
Installatie
Gebruiksgemak
Gratis proefperiode
Kosten

Deel zelf jouw ervaring met Ritassist

Laat andere bedrijven weten waarom zij RitAssist moeten overwegen. Deel jouw positieve en negatieve ervaringen die je hebt dit systeem.

Writing
5,0

Positieve kwaliteiten

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Negatieve kwaliteiten

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Veel gestelde vragen (FAQ)

Chat

Kan ik ieder moment RitAssist opzeggen?

Ja. Op de website geven zij aan dat ze niet van contracten houden. Daarom kun je op ieder gewenst moment opzeggen.

Chat

Kan ik zelf de blackbox installeren?

Het kan. Maar ze geven aan dat ze het liever zelf doen. Dit is een gevalletje garantie. Met zelf inbouwen kun je deze garantie alleen krijgen als je een inbouwcertificaat hebt.

Chat

Wordt er veilig met mijn data omgegaan?

Ja. RitAssist maakt gebruik van een VPN verbinding en een eigen netwerk (APN). Alle data is binnen hun cloudomgeving beveiligd en encrypted opgeslagen.

Money box

Gratis Ritassist proberen?

Heb je een grote autovloot waarvan ritten moeten worden bijgehouden? Automatiseer tot aan de belastingen aan toe met RitAssist. Maak gebruik van de gratis proefperiode of vraag een offerte aan.

Gratis proefperiode