Librarian

Vergelijk alle urenregistratie systemen

Heb jij veel personeel rondlopen en is het lastig bijhouden hoeveel uur er gewerkt wordt. Schuif Excel aan de kant en kijk eens naar een urenregistratie systeem. Voor minder dan €5 heb je al vaak een softwarepakket dat jou toegang geeft tot een online urenregistratiesysteem. Filter hieronder naar jouw behoeften en bekijk de beste oplossingen.

Filter keuzes
Filter keuzes
×

Type bedrijf

Type bedrijf

4
resultaten
Sorteren op:
Offective logo
yellow-star yellow-star yellow-star yellow-star
(5 reviews)

Offective

 • CheckboxComplete bedrijfsadministratie s...
 • CheckboxGoed bereikbare support
 • CheckboxStreng beveiligde gegevens
€3,95 p/m Gratis trial: 30 dagen
Bookmark star
Niet zeker wat je moet kiezen? Bekijk de top 5 meest gekozen bedrijven, dan zit je altijd goed! Bekijk top 5
exact logo
yellow-star yellow-star yellow-star yellow-star
(3 reviews)

Exact-online

 • Checkbox> 500.000 bedrijven
 • CheckboxUitgebreide koppelingen
 • CheckboxGratis trainingen en support!
€39,00 p/m Gratis trial: 30 dagen
yellow-star yellow-star yellow-star
(5 reviews)

Monday

 • Checkbox> 2.8 miljoen tevreden gebruikers
 • CheckboxAl vanaf €5 per gebruiker!
 • CheckboxVele koppelingen mogelijk
€8,00 p/m Gratis trial: 14 dagen
e-boekhouden logo
yellow-star yellow-star yellow-star yellow-star yellow-star
(5 reviews)

e-boekhouden

 • Checkbox#1 gekozen boekhoudprogramma
 • Checkbox100% gratis voor starters
 • CheckboxErkend door belastingdienst
€9,95 p/m Gratis trial: 450 dagen

Te vergelijken:

Vergelijk
Man Working on deadline

Waarom een urenregistratie systeem gebruiken?

Een programma om uren te registreren gaat veel dieper dan alleen de werktijden bijhouden van het personeel. Met veel pakketten kun je bijvoorbeeld inzien hoeveel uur door welke werknemers is besteed aan een bepaald project. Op basis van deze gegevens kun je veel betere kosten- en batenanalyses maken en dus je winst optimaliseren.

Vakantiedagen registreren
Het is heel makkelijk en overzichtelijk in te zien hoeveel vakantiedagen personeelsleden hebben en ze kunnen zelf in het systeem dagen vrij aanvragen. Dit scheelt veel werk met bijvoorbeeld mailen of bellen met de leidinggevenden. Nu is het met een druk op de knop of op de telefoon in de App een toestemming geven en klaar.

Correct uren factureren en declareren
Waar je voorheen minder grip op had, heb je nu super nauwkeurige data over de agenda van het personeel. Door exact bij te houden hoeveel uren worden besteed aan bepaalde opdrachten kan er beter worden ingeschat hoeveel personeel er moet worden ingezet op bepaalde projecten. Met name op de lange termijn is dit een zeer waardevolle toevoeging aan de bedrijfsvoering.

Vergelijken van urenregistratie programma's

Nu zijn er een tal van opties waar uit te kiezen valt en elke aanbieder van deze software biedt weer verschillende extra functies aan. Het hangt sterk af van wat voor soort bedrijf het is en binnen welke sector het actief is. Hier op Softwareguru.nl kun je heel makkelijk filteren naar jouw wensen. Kies onder andere de branche waarin jouw bedrijf actief is en de grootte van jouw bedrijf en bekijk de meest geschikte suggesties.

Overzicht alle bedrijven.

Meer dan alleen een urenregistratie systeem

De uren bijhouden van het personeel kan ontzettend veel werk zijn. Veel ondernemers of managers kiezen naast de optie van uren registreren ook vaak voor een integratie met bijvoorbeeld boekhouden of factureren. Al deze softwarepakketten in één centrale omgeving zorgt ervoor dat er uren aan administratief werk wordt bespaard en men kan focussen op de belangrijke zaken. Bekijk hieronder andere type bedrijfssoftware om andere bedrijfsprocessen te automatiseren of te versimpelen.

Sorting hand gesture