MoneyMonk

7 reviews Schrijf een review
Type bedrijf | Boekhouding

Over MoneyMonk

Moneymonk is een alles-in-één oplossing voor de ondernemer. Projectmanagement en boekhouding sluiten naadloos op elkaar aan. Meer dan 5.000 ZZP'ers maken gebruik van de essentiële toepassingen om de administratie up-to-date te houden en veel te automatiseren.

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€10,00 /maand

Gratis trial:

checkJa, 30 dagen

Platformen:

apple logo microsoft logo chrome logo explorer logo safari logo android logo

Instructies:

Webinars, Handboek

Klantenservice:

Email, Helpdesk, Telefoon

Fucties & Mogelijkheden

Boekhouding

+
 • BTW overzicht
 • BTW verlegd factureren
 • CRM systeem
 • Mobiele app
 • Opgaaf ICP
 • Scan & herken
 • UBL ready
 • Volautomatische bankkoppelingen
 • Vreemde valuta
 • Automatische betalingsherinerring
 • Debiteurenbeheer
 • Elektronische BTW aangifte
 • Elektronische IB/Vpb aangifte
 • Facturen opstellen
 • Inkoopfacturen inboeken
 • Offerte opstellen
 • Urenregistratie

MoneyMonk reviews

Deel jouw ervaring met MoneyMonk. Laat andere mensen weten waarom zij voor dit boekhoudprogramma moeten kiezen. Wat vind jij de sterkste punten van de software?

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
22/05/19
Circle person

Door: R. Janssen

Heb een vrij unieke business en had zeer specifieke wensen nodig. De klantenservice had een fijn luisterend oor. Samen zijn we tot een effectieve en fijne oplossing gekomen. Zeker aan te raden.

Green plus
Klantenservice
Green plus
Kosten

Red minus
Uitbreidingsmoglijkheden
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
22/05/19
Circle person

Door: Marieke Peeters

Moneymonk heeft een zeer uitgebreid aanbod aan hulp en instructie video's, artikelen etc. Dit heeft mij ontzettend geholpen met mijn administratie en aangiftes.

Green plus
Klantenservice
Green plus
Externe koppelingen
Green plus
Gebruiksgemak

Red minus
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
22/05/19
Circle person

Door: Joris

Heb als zzp'er weinig facturen te verwerken maar heb weinig verstand van boekhouden. Moneymonk maakt het allemaal stukken makkelijker.

Green plus
Klantenservice
Green plus
Gebruiksgemak

Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Vergelijkbare aanbieders

constant contact logo
Constant Contact
logo vpn private internet access
Private Internet Access

Waarom kiezen voor MoneyMonk?

MoneyMonk gaat voor de lange termijn. De visie op hun software is dus dat het echt van waarde moet zijn voor de gebruikers tegen een aantrekkelijke prijs. Omdat ze geen financiering van buitenaf krijgen kunnen ze geheel onafhankelijk opereren en deze visie dus nastreven.

Naast de gebruikelijke boekhoudfuncties biedt MoneyMonk de volgende features gratis aan:

 • Urenregistratie
 • Rittenregistratie
 • Projecten
 • Facturen aanmaken

Uitgebreide klantenservice

MoneyMonk wilt duidelijkheid en het als men vragen heeft zijn er 12 video’s beschikbaar om te zien hoe alles werkt. Er zijn honderden artikelen beschikbaar in de ‘MoneyMonk kennisbank’ die je kunt raadplegen en constant wordt kennis gedeeld door gratis e-books te publiceren. Ook al heb je geen kennis van boekhouden of ben je niet vaardig met computers. Met de bovenstaande beschikbare middelen moet het voor iedereen mogelijk zijn om deze boekhoudsoftware te begrijpen.

Gratis MoneyMonk proefperiode

MoneyMonk biedt drie verschillende pakketten aan waarvan één pakket compleet gratis is. Hiermee kun je uitsluitend je uren, ritten en projecten bijhouden en zijn geen boekhoudfuncties aan gekoppeld. Voor het totaalpakket, dus inclusief administratie, is de prijs voor ZZP’ers de eerste 6 maanden 10 euro per maand en daarna 20 euro per maand. Voor MKB’ers geldt een tarief van 40 euro per maand, je hebt dan wel 2 gebruikers. Het pakket voor de ZZP’ers en de MKB’ers zijn wel 30 dagen gratis te proberen. Gedurende deze periode kun je ontdekken of deze boekhoudsoftware jouw bedrijf kan helpen en heb je onbeperkt toegang tot alle functies.

Bovendien is MoneyMonk telefonisch bereikbaar om vragen te beantwoorden of te helpen als er iets onduidelijk is aan de software.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Chat

Wat is de opzegtermijn van MoneyMonk?

In de algemene voorwaarden van MoneyMonk staat de opzegtermijn één kalendermaand is. Heb je dus een betaald programma, dan dien je deze schriftelijk op te zeggen. Dit kun je doen door jouw verzoek tot opzeggen te sturen via hun contactformulier.

Chat

Worden mijn persoonlijke gegevens en administratie goed beveiligd?

MoneyMonk IT processen worden uitgevoerd door de hostingpartner True. Viermaal per jaar worden de processen getoetst op veiligheid en lekken om aan de ISO 9001 norm te voldoen. De fysieke locatie van het datacenter is in Amsterdam. Voor extra zekerheid worden dagelijks backups gemaakt op een storage-center dat hier lost van staat. Toch raadt SoftwareGuru aan om je gegevens op een eigen locatie te backuppen voor 100% zekerheid.

Chat

Kan ik MoneyMonk telefonisch bereiken?

Lang niet alle boekhoudprogramma aanbieders hebben een telefonische klantenservice. MoneyMonk heeft dit wel. Naast een uitzonderlijk uitgebreide kennisbank, reeks aan videoinstructies en gratis e-boeken zijn ze ook telefonisch bereikbaar om vragen te beantwoorden. Ze zijn bereikbaar op 085 3030800 op werkdagen tussen 9:00 en 17:30.

Money box

Gratis MoneyMonk proberen?

MoneyMonk gaat verder dan alleen online boekhouden. Zo kun je ook projectmanagement bijhouden in deze software. Probeer gratis de proefperiode uit en kijk of het een aanwinst is voor jouw bedrijf.

Gratis proefperiode