Rompslomp

5 reviews Schrijf een review
Type bedrijf | Boekhouding | Factureren

Over Rompslomp

Rompslomp is een aanbieder van boekhoudsoftware waar eenvoud en intuïtief gebruik centraal staat. Ze doen hun best om deze bewering waar te maken. Zo hoef je in tegenstelling tot de meeste andere boekhoudprogramma’s je niet bezig te houden met grootboekrekeningen en andere boekhoudtermen. Rompslomp doet dit voor jou. Het is dus niet alleen software maar ook een stukje service dat je koopt.

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€5,00 /maand

Gratis trial:

checkJa, 30 dagen

Platformen:

chrome logo explorer logo safari logo

Instructies:

Handboek

Klantenservice:

Email, Helpdesk

Fucties & Mogelijkheden

Boekhouding

+
 • BTW overzicht
 • BTW verlegd factureren
 • Kassa systeem
 • Mobiele app
 • Opgaaf ICP
 • Scan & herken
 • UBL ready
 • Volautomatische bankkoppelingen
 • Voorraadbeheer
 • Vreemde valuta
 • Automatische betalingsherinerring
 • Debiteurenbeheer
 • Elektronische BTW aangifte
 • Elektronische IB/Vpb aangifte
 • Facturen opstellen
 • Inkoopfacturen inboeken
 • Offerte opstellen

Factureren

+
 • BTW verlegd factureren
 • Mobiele app
 • Offerte opstellen

Rompslomp reviews

Ervaringen met Rompslomp? Vertel andere in het kort waarom zij wel of niet zouden moeten kiezen voor deze software. Gaat het hun boekhouding makkelijker maken, of kunnen ze beter opzoek gaan naar een alternatieve aanbieder?

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
13/05/19
Circle person

Toegankelijk voor de zzp'er

Door: Timo Ploort

Rompslomp is voor mij een ideale oplossing voor de administratie. Eenvoudig in gebruik, voordelig in prijs. Aan te raden.

Green plus
Klantenservice
Green plus
Externe koppelingen
Green plus
Gebruiksgemak

Red minus
Kosten
Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Vergelijkbare aanbieders

constant contact logo
Constant Contact
logo vpn private internet access
Private Internet Access

Waarom kiezen voor Rompslomp?

Ook bij Rompslomp kun je zelf facturen maken mét eigen logo en verzenden. Deze worden automatisch verwerkt in jouw boekhouding. Een overzichtelijk dashboard geeft je onder andere inzicht in je cijfers en betaling statussen. Ook kun jij je ritten- en urenregistratie makkelijk bijhouden met de Rompslomp App. Deze is compatibel met zowel Android als iOS. Inmiddels maken ongeveer 10.000 bedrijven gebruik van deze software.

Conclusie Rompslomp

Een sterk punt is dat ze een stuk service meeleveren wat je niet tegenkomt bij andere boekhoudprogramma’s. Dit maakt het gebruik inderdaad een stuk eenvoudiger. Ze hebben een scherpe prijsvoering. Het duurste pakket kost €15 per maand, dit is voor veel alternatieve aanbieders de vanaf prijs. Dus ze zijn goedkoop, bieden gebruiksvriendelijke software aan en leveren een stuk service door bepaalde aspecten van de boekhouding uit handen te nemen.

Wat ontbreekt en voor veel klanten belangrijk is, is een telefonische helpdesk. Er is wel een support sectie op de website dat stap voor stap alle facetten van het boekhouden en het programma uitlegt maar directe service is er (nog) niet.

Bottom line: Rompslomp heeft het wel voor elkaar gekregen om een sterk en overzichtelijk product op de markt te krijgen met een relatief klein team.

Gratis Rompslomp proefperiode

Rompslomp biedt drie pakketten aan waarvan er één compleet gratis is. Hiermee kun je uitsluitend facturen en offertes maken. Het bijhouden, de betalingen en de boekhouding moet je dan zelf doen. Voor de overige twee pakketten geldt dat je wel moet betalen. Wel is er de mogelijkheid om 1 maand lang gratis onbeperkt gebruik te maken van alle features die de software te bieden heeft. No strings attached - je wordt niet verplicht en automatisch omgezet in een betaald abonnement. Je hoeft niet eens betaalgegevens in te voeren.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Chat

Kan ik Rompslomp maandelijks opzeggen?

In de algemene voorwaarden van Rompslomp staat dat de opzegtermijn van dezelfde duur is als de aangegane abonnement. Vaak wordt er maandelijks betaald. Overigens is het ook goed te weten dat ze heel netjes met jouw proefabonnement omgaan. Als de gratis proeftijd voorbij is wordt het automatisch omgezet in het Rompslomp gratis pakket. De mogelijkheden zijn hier beperkt maar je zit niet onverwacht vast aan een betaald product.

Chat

Voor wie is Rompslomp?

Ze richten zich voornamelijk op de ZZP’ers en freelancers. Uiteraard kan het mkb ook baat hebben bij de boekhoudsoftware van Rompslomp. Echter staat de eenvoud voorop. Dit speelt in op het feit dat de kennis van boekhouden van ZZP’ers is niet altijd genoeg om zonder een boekhouder of accountant te kunnen. Daarom richt Rompslomp zich voornamelijk op deze doelgroep.

Chat

Kan ik onbeperkt gebruik maken of moet ik upgraden binnen het pakket?

De prijzen die je ziet zijn de maximale prijzen. Je kunt dus onbeperkt facturen en offertes maken en betalingen verwerken. Er zijn geen aantallen waaruit je moet kiezen en dat je eventueel moet upgraden door meer te betalen. Wat dat betreft is Rompslomp ‘what you see is what you get’.

Money box

Gratis Rompslomp proberen?

Rompslomp is de boekhoud en factureer oplossing voor starters en zzp'ers. Geen poespas, makkelijk te gebruiken en een actieve klantenservice. Probeer deze software gratis uit.

Gratis proefperiode