PerfectView

3 reviews Schrijf een review
CRM systemen | Factureren

Over Perfectview

PerfectView is sinds 1984 al bezig met de ontwikkeling van customer relationshop software. Te stellen is dus dat het echte experts zijn met gegronde kennis over crm software. Belangrijke kernpunten die PerfectView biedt zijn; toegang tot onbeperkte support, onbeperkte dataopslag, een schaalbaar pakket en aanpasbaar.

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€12,50 /maand

Gratis trial:

checkJa, 14 dagen

Platformen:

apple logo microsoft logo chrome logo explorer logo safari logo android logo

Instructies:

Webinars, Handboek

Klantenservice:

Email, Helpdesk

Fucties & Mogelijkheden

CRM systemen

+
  • Eenvoudige projectadministratie
  • Agenda functie
  • Mobiele app
  • Documenten opslaan
  • Taakbeheer
  • Segmentering

Factureren

+
  • Eigen logo
  • Mobiele app
  • Offerte opstellen

PerfectView reviews

Heb jij ervaring met PerfectView? Deel deze met andere mensen die opzoek zijn naar een crm programma. Voor veel mensen zijn ervaringen uit de praktijk van andere gebruikers vaak de doorslaggevende factor om te kiezen.

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
14/05/19
Circle person

Helder en structuur

Door: Geert

Als je kijkt naar de features die PerfectView biedt en de prijs die hier tegenover staat lijkt het een goed plaatje. Ze zetten veel in op de klantenservice. Zo bieden ze veel hulp bij het integreren van jouw bedrijf of organisatie in de software. Het is ook heel duidelijk dat ze niet werken met modules. Het is een alles-in-één pakket. Verborgen kosten word je dus nooit mee geconfronteerd. Daarnaast is het ook een grote pré dat de software beschikbaar is in de talen Nederlands, Engels en Duits.

Green plus
Klantenservice
Green plus
Uitbreidingsmoglijkheden
Green plus
Kosten

Red minus
Uitbreidingsmoglijkheden
Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Vergelijkbare aanbieders

constant contact logo
Constant Contact
logo vpn private internet access
Private Internet Access

Waarom kiezen voor PerfectView?

Het fijne van deze software is dat alles inzichtelijk wordt gemaakt vanuit één omgeving. Je hoeft geen Excel meer te koppelen. PerfectView helpt zijn klanten ook met het inrichten van de CRM software. Doordat diverse doelgroepen gebruik maken van hun software waaronder organisaties, verenigingen, scholen, ziekenhuizen en gemeentes zijn veel knelpunten al opgelost en uitgewerkt.

Gratis Perfectview proefperiode

Ben jij benieuwd of PerfectView voor jou de oplossing kan zijn voor klanten relaties onderhouden? Je kunt er 14 dagen gratis gebruik van maken. Dit geldt voor ieder pakket en iedere feature dat zij aanbieden. Dus bijvoorbeeld de Apps voor de iPhone, Android of Tablet kun je gratis gebruiken. Je kunt klantenbestanden importeren en facturen generen via de software. Dit is slechts een kleine greep van de vele mogelijkheden die deze crm software biedt.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Chat

Wat is de opzegtermijn van Perfectviewcrm?

Let erop dat als je niet opzegt jouw abonnement stilzwijgend voor verlengd voor de duur van de oorspronkelijke overeenkomst. Betaal jij dus per maand, dan wordt dit elke maand verlengd. Dit moet je opzeggen tenminste drie maanden vóór het einde van de desbetreffende periode. Wees dus optijd met het opzeggen!

Chat

Heb ik IT kennis nodig om met perfectviewcrm te kunnen werken?

Nee. Zoals bij bijna alle software is geen specifieke technische kennis nodig om te werken met de software. Bovendien is er een uitgebreide kennisbank beschikbaar die jou verder kan helpen als je bepaalde features niet begrijpt.

Money box

Gratis PerfectView proberen?

Al jouw klantenrelaties, communicatie en activiteiten in één overzicht? Probeer Perfectviewcrm gratis uit en ervaar de software zelf.

Gratis proefperiode