astronaut

Wij zijn SoftwareGuru.nl

Ons team bestaat uit zzp’ers. In het dagelijks leven actief als UI Designers, programmeurs en online marketeers. Wij merkten dat er een grote hoeveelheid aan handige online tools waren die bedrijven het leven een stuk makkelijker kunnen maken. Tot onze verbazing zijn er nauwelijks websites die de wereld kan laten zien wat voor awesome tools er beschikbaar zijn!

Wat wij doen is de software aan het licht brengen!

Lang niet alle ondernemers weten dat je bijvoorbeeld heel veilig honderden wachtwoorden encrypted kan opslaan, of automatisch bonnetjes in jouw btw aangifte kan verwerken. Dit soort handige programma’s zijn er in overvloed en onze missie is om dit te tonen aan bedrijven.

Software heeft een steeds grotere invloed op de wereld om ons heen en software-aanbieders zijn er in overvloed. Wij zullen voor de juiste hulp bij de keuze in een softwarepakket zodat iedereen de voordelen van goede bedrijfssoftware kan ervaren.

Wat is het verdienmodel van SoftwareGuru.nl?

Een website maken en live houden is niet gratis, maar het gebruik van Softwareguru is dat wel! Als de lezer beslist om een bepaald product te gaan proberen ontvangen wij een commissie omdat ze via ons daar zijn gekomen.

Wij vinden het echter belangrijk om expliciet te melden dat dit geen invloed heeft op de beoordeling vanuit onze kant op bedrijven. Als een product bijvoorbeeld te duur is of een software onbruikbaar voor de eindgebruiker dan melden wij dit!