e-goi

2 reviews Schrijf een review
Email Marketing Software

Over e-goi

e-goi gaat verder dan alleen email marketing. Het biedt een breed scala aan features aan waarmee jij jouw marketing kan automatiseren en optimaliseren. Het is beschikbaar in meerdere talen en heeft een support waar je 24/7 terecht kan!

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€22,50 /maand

Gratis trial:

checkJa, 30 dagen

Platformen:

chrome logo explorer logo safari logo

Instructies:

Webinars, Handboek

Klantenservice:

Email, Helpdesk

Fucties & Mogelijkheden

Email Marketing Software

+
  • A/B test
  • App variant
  • Landing pagina
  • Pop-up formulier

e-goi reviews

Zelf ervaring met e-goi? Deel deze met de andere bezoekers!

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
02/04/20
Circle person

Duidelijke en uitgebreide software

Door: Herald Boskampen

Makkelijk in gebruik en overzichtelijk gemaakt wie de correspondentie via de mail/sms opent. Het fijne is dat hier overzichtelijk is te zien wat converteert en hoe dit met bijvoorbeeld een A/B test te optimaliseren valt.

Green plus
Uitbreidingsmoglijkheden
Green plus
Gebruiksgemak

Red minus
Klantenservice
Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Vergelijkbare aanbieders

Waarom kiezen voor e-goi?

Waar veel mailing software bedrijven zich beperken tot het versturen en registreren van emails, tilt e-goi het niveau een stapje hoger. Met vele extra features is het mogelijk om met e-goi het marketing/verkoopproces voor een groot deel te automiseren. Daarnaast zijn er de vele mogelijke koppelingen en integraties met andere software om het bedrijfsproces compleet te maken. Enkele opmerkelijke features waarvan wij denken die uniek en kenmerkend voor e-goi zijn lichten wij hieronder verder toe.

Smart SMS

Met smart SMS kun jij standaard berichten klaarzetten die als sms bericht verstuurd kunnen worden. e-goi maakt het voor jou eenvoudig inzichtelijk wie het bericht geopend hebben, wie bijvoorbeeld een enquete of couponcode heeft afgenomen. De software van e-goi stelt jou in staat om tekst, afbeeldingen, animaties, video's en audio te implementeren in deze manier van communicatie.

Landing pages maken

Zonder technische kennis en te kunnen programmeren toch landing pagina's creëren? Met de software van e-goi kun je moeiteloos je eigen invulling geven aan een passende ladingspagina. Daarnaast kun je ook meten welke pagina's het beste converteren en zo het maximale uit je adverteren halen.

Web & Mobile push notificaties

Met e-goi kun je ook push notificaties aanmaken. Deze hebben over het algemeen een gemeten zichtbaarheid van 90% en sluiten vaak naadloos aan op de een passende doelgroep. Zo kun je bijvoorbeeld met een webshop aantrekkelijke aanbiedingen of de laatste nieuwtjes communiceren met jouw klanten. Ze geven immers zelf aan of ze deze push notificaties willen ontvangen.

Gratis e-goi proberen

Het is mogelijk om e-goi gratis te proberen. Als je niet tevreden bent over de software heb je recht op een '30-day money back guarantee'.