MyFinance

4 reviews Schrijf een review
Boekhouding | Factureren

Waarom MyFinance?

MyFinance is een boekhoudprogramma dat zich specifiek richt tot ZZP’ers. Dit doen ze door een zeer laag tarief te rekenen en een programma te bieden dat heel gebruiksvriendelijk is. Zonder technische kennis van programmeren/computers is MyFinance zeer toegankelijk!

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€10,00 /maand

Gratis trial:

checkJa, 14 dagen

Platformen:

apple logo microsoft logo chrome logo explorer logo safari logo android logo

Instructies:

Webinars, Handboek

Klantenservice:

Email, Helpdesk

Fucties & Mogelijkheden

Boekhouding

+
 • BTW overzicht
 • BTW verlegd factureren
 • CRM systeem
 • Kassa systeem
 • Mobiele app
 • Opgaaf ICP
 • Scan & herken
 • UBL ready
 • Volautomatische bankkoppelingen
 • Voorraadbeheer
 • Vreemde valuta

Factureren

+
 • Aanpasbare Templates
 • Betalingsherinnering
 • BTW nummer controle
 • BTW verlegd factureren
 • Eigen factuursjablonen maken
 • Eigen logo
 • Mobiele app

MyFinance reviews

Deel jouw ervaring met MyFinance. Waarom moeten mensen wel/niet kiezen om gebruik te maken van deze software. Help andere een beter overwogen keuze te maken.

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
13/05/19
Circle person

Goedkoop en toegankelijk

Door: Webshophouder

MyFinance is een zeer goedkope optie, misschien wel de goedkoopste. En voor de doelgroep die het aanspreekt is het ook meer dan prima. Het heeft functies als scan & herken en ook de registratie van gereden kilometers is een leuke toevoeging. Er is een mobiele app dat het zeer flexibel maakt. Wat dat betreft vinden wij dan ook dat het een optie is die zeker de moeite waard is om uit te proberen.

Green plus
Gebruiksgemak
Green plus
Kosten

Red minus
Uitbreidingsmoglijkheden
Red minus
Externe koppelingen
Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Vergelijkbare aanbieders

constant contact logo
Constant Contact
logo vpn private internet access
Private Internet Access

Waarom kiezen voor MyFinance?

Het biedt precies de functies die ZZP’ers vaak lastig vinden om zelf uit te zoeken en te verwerken in hun administratie. Zo is er een functie waarmee gereden kilometers gekoppeld kunnen worden aan de bijbehorende relaties. Kan eenvoudig urenregistratie worden gedaan en dit allemaal verwerkt in de MyFinance App. Ook werkt deze boekhoudsoftware met alle Nederlandse Banken. De app is beschikbaar voor zowel iPhones als Android telefoons.

Gratis MyFinance proefperiode

De gratis proeftijd bij MyFinance is 14 dagen. Gedurende deze dagen heb jij toegang tot alle functies die deze boekhoudsoftware te bieden heeft. Dit geldt overigens voor beiden de pakketten. Het compleet pakket en Online samenpakket. Afhankelijk van het type bedrijf dat je hebt bieden beiden pakketten oplossingen die het beste bij jou passen.

Als we kijken naar andere aanbieders is deze proeftijd wat aan de korte kant. Hier is wel iets voor te zeggen, het is namelijk een heel makkelijk te gebruiken software. Men heeft niet veel tijd nodig om uit te vinden hoe dit systeem werkt. Bovendien is €9 per maand ook geen groot bedrag. Waarschijnlijk kan het bedrijf zich niet veroorloven om maanden gratis weg te geven.

Er is ook een zogenaamde ‘kennisbank’ die over zorgvuldig geschreven handleidingen beschikt. Zo is er (bijna) altijd een direct antwoord beschikbaar als je problemen ervaart. Daarnaast is er altijd nog een klantenservice online beschikbaar om je te helpen.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Chat

Verandert MyFinance mijn gratis account in een betaalde?

Nee. Eigenlijk doen, tot voor zover wij op de hoogte zijn, boekhoudsoftware aanbieders niet aan zogenaamd stilzwijgend verlengen. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Je moet dus zelf aangeven of je verder wilt met je lidmaatschap.

Chat

Heb ik kennis van boekhouden nodig om met MyFinance om te gaan?

Het boekhoudprogramma is dusdanig ingericht dat je geen specialistische kennis nodig hebt om het te kunnen gebruiken. Je kunt ook je boekhouder laten inloggen om alles te controleren of de kennisbank van myfinance raadplegen. Laat duidelijk zijn dat je dus geen kennis nodig hebt van boekhouden om het programma te begrijpen.

Chat

Ik groei als bedrijf, kan ik mijn pakket nog aanpassen?

Op de website van MyFinance wordt duidelijk gezegd dat het pakket met jou ontwikkeling kan meegroeien. Heb je dus meer nodig van bepaalde functies? Dan is het heel eenvoudig om dit aan te passen. Lukt dit niet? Dan is er ook altijd een klantenservice beschikbaar om je met dit probleem te helpen.

Money box

Gratis MyFinance proberen?

Eenvoudig, snel en goedkoop boekhouden en factureren. Maak gebruik van de gratis proefperiode van MyFinance en ervaar hoe het is om uren tijd te besparen op jouw administratie.

Gratis proefperiode