Kleisteen

2 reviews Schrijf een review
Boekhouding | Factureren

Over Kleisteen

Al vanaf 2003 is Kleisteen actief met online boekhouden. Vandaag de dag is het een bekend boekhoudprogramma dat oplossingen biedt aan zowel kleine als grote ondernemers. Voor ieder bedrijfstype is er dus een oplossing. Je kunt er zelfs voor kiezen om de volledige accounting uit handen te laten nemen. Daarnaast is er onderscheid tussen software voor de ondernemer zelf en voor boekhouding en accountantskantoren. Ook beschikken zij over het 'keurmerk veilig boekhouden' uitgereikt door GBNED.

Product Overzicht

Prijs vanaf:

€17,50 /maand

Gratis trial:

checkJa, 30 dagen

Platformen:

Niet bekend

Instructies:

Niet bekend

Klantenservice:

Niet bekend

Fucties & Mogelijkheden

Boekhouding

+

Factureren

+

Kleisteen reviews

Al ervaringen met deze software? Deel jouw mening met andere en vertel waarom zij wel of niet moeten kiezen voor de diensten van Kleisteen.

Review ribbon

Schrijf zelf een review!

Deel jouw ervaring en laat andere weten wat ze kunnen verwachten van deze software!

Geef een score

Wat vind je goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten

Wat vind je minder goed?

Klantenservice
Uitbreidingsmoglijkheden
Externe koppelingen
Gebruiksgemak
Kosten
Yellow star Yellow star Yellow star Yellow star
21/05/19
Circle person

Eenvoudig en betrouwbaar

Door: Pjotr

Kleisteen is een gevestigde naam als online boekhouder. De software is jaar in jaar uit geoptimaliseerd en daar kun jij de vruchten van plukken. Zelfs al heb je weinig of geen kennis van boekhouden, dan kun je altijd de uitgebreide set aan handleidingen lezen die jou stapsgewijs door alle processen van de software helpen. Er is uiteraard ook een online helpdesk beschikbaar. De gunstige prijs en verschillende set aan producten maakt de software inderdaad toegankelijk voor zowel de kleine zzp'er als de grotere mkb'ers.

Green plus
Gebruiksgemak
Green plus
Kosten

Red minus
Uitbreidingsmoglijkheden
Business man

Vind andere aanbieders van deze productcategories

Vergelijkbare aanbieders

constant contact logo
Constant Contact
logo vpn private internet access
Private Internet Access

Flexibel en effectief

Met de Kleisteen boekhoudsoftware ben je zeer flexibel. Je gaat geen langdurige contracten aan zodat je ieder moment kunt stoppen met een product. De software is overigens heel effectief en efficiënt. Met een app kun je de 'scan en herken' functie gebruiken waarbij bonnetjes en facturen direct kunnen worden geüpload naar jouw persoonlijke administratie. Met een persoonlijk dashboard heb je een direct overzicht in al jouw financiën.

Gratis Kleisteen proefperiode

Er is een 30 dagen gratis proefperiode voor ieder product van Kleisteen. Gedurende deze periode kun je onbeperkt gebruik maken van de aangeboden features. Dit geldt voor zowel de app als de web versie, het is namelijk één account dat op al deze devices wordt gesynchroniseerd. Ben je dus een zzp'er of een mkb bedrijf dat behoefte heeft aan een simpelere en effectievere boekhouding, maak dan dankbaar gebruik van deze gratis optie!