Hoger in Google komen - Hoe werkt dat?

Wil jij ook weten hoe je hoger in Google komt? In dit artikel lees je hoe je grip kunt krijgen op betere zoekresultaten in de zoekmachine.

#1

Hoger in Google komen - Hoe werkt dat?

Iedereen die een website in bezit heeft wilt het liefst de eerste in de zoekresultaten zijn. Wie niet? De praktijk laat echter zien dat dit heel moeilijk is. Een van de meest lastige aspecten is dat men het moeilijk kan meten. Verschillende methodes die online gelezen worden klakkeloos geïmplementeerd, maar meetbaar is het niet. In dit artikel maken we duidelijk waar je op moet letten en nog belangrijker: hoe meet je dit?

#2

SEO uitgelegd

Het is goed mogelijk als website bezitter dat je de term SEO overal tegenkomt. SEO is de engelstalige afkorting voor Search Engine Optimisation, ofwel zoekmachine optimalisatie. Alles draait om zoekmachine optimalisatie als je hoger in Google wilt komen. Het is een algoritme dat op duizenden punten websites beoordeeld en op basis hiervan een rangschikking maakt in de zoekresultaten. Wil jij hoger komen met jouw website, dan moet je dus zorgen dat jouw website goed scoort op deze criteria. Wij gaan niet alle criteria hier uiteenzetten. Diverse websites hebben zich hier in gespecialiseerd en bieden gratis informatie hierover.

#3

-

-

#4

-

-